Despacito y buena letra, que el hacer las cosas bien, importa más que el hacerlas.
Antonio Machado (1875-1939).

wiki-logo2.jpg
...CONTINUACIÓ

ACTIVITATS DE LA SESSIÓ


REVISA AQUESTA PRESENTACIÓ I EXPLORA ELS WIKIS QUE ENLLACEM


Wikis de matèries lingüístiques.Wikis de matèries no lingüístiques
Com buscar més wikis dins la plataforma Wikispaces


  1. Fes clic a dalt a la dreta del full del wiki, ja siga sobre la icona verda de Wikispaces o sobre My Account / Mi cuenta.
  2. A la nova pàgina, busca el requadre que apareix dalt a la dreta amb la inscripció "Search Wikispaces". Allí escriu la paraula o paraules clau del tema del wiki que busques i en la llengua que necessites, per exemple: grec, griego, música, anglès, francès, matemàtiques...
  3. Clica en la tecla Intro i t'apareixeran un grapat de wikis o de pàgines d'altres wikis que contenen la teua paraula clau.
  4. Si t'ha semblat interessant algun wiki trobat, anota'l i enllaça'l en alguna pàgina del teu wiki que titules com a "Altres Wikis d'Aula"

1a activitat: Reviseu alguns wikis proposats o busqueu-los vosaltres seguint el consell. Després, centreu-vos en un sol wiki i observeu l'ús que se'n fa, per a què s'ha elaborat, propostes d'activitats (projecte, seqüenciació...), hi participen alumnes?, utilitzen recursos multimèdia?, deixen material?, enllacen amb altres llocs web o documents?, etc.